Strojné elementy

Širokú ponuku štandardných i neštandardných produktov dopĺňame vlastnými výrobnými a montážnymi kapacitami pre zákazkové diely. Pružné dodávky podporené mimoriadnymi skladovými zásobami pokrývajú väčšinu požiadaviek zákazníkov. Riešime aj technické zadanie ako pre nové aplikácie, tak v údržbách. Dostupnosť našich služieb garantujú obchodne technickí zástupcovia, produkty si môžete vyberať v tlačených katalógoch alebo na e-shope.



Úpravy reťazí

Čakáte na reťaz príliš dlho? V našej dielni v Mokrých Lazcoch upravujeme reťaze rýchlejšie, než ktorýkoľvek výrobca. Valčekové reťaze delíme a spájame na požadovanú dĺžku. Pre dopravné aplikácie montujeme na reťaze rôzne unášače.

Reťaze a širokú škálu spojok a unášačov držíme skladom. Preto začíname montáž ihneď po objednaní.

Výpočty remeňových pohonov

Pokiaľ navrhujete nový remeňový pohon, alebo chcete optimalizovať či skontrolovať existujúci, obráťte sa na nás. Pomôžeme Vám so zadaním pre výpočet a navrhneme taký remeňový pohon, ktorý bude pre Vašu aplikáciu najvhodnejší. Pohon Vám následne dodáme a poradíme so správnou montážou.

Ak si chcete navrhovať remeňové pohony sami, poskytneme Vám zadarmo Design Flex® ProTM, výpočtový software firmy GATES.

CAD databáza normovaných dielov

Nemáte čas pri konštrukcii zariadení kresliť každú súčiastku? Použite databázu CAD výkresov normovaných dielov vo všetkých základných 2D a 3D formátoch. Databáza obsahuje viac ako 7.000 unikátnych dielov, ako sú ovládacie prvky, strojné a zaisťovacie prvky, upínacie prvky, kĺby, silentbloky, strojné nohy a podložky, mazacia technika alebo vŕtacie púzdra.

Všetky parametre a materiály sú zhodné s dielmi, ktoré Vám následne dodáme.